ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

ZIPPY HAIR & STYLE

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης & ομορφιάς

Εξατομικευμένες λύσεις στις… BEAUTY & STYLE ανάγκες σας!

Καλώς ήλθατε στο e-shop της εταιρείας ZIPPY HAIR & STYLE, που δραστηριοποιείται στα είδη κομμωτηρίου και, γενικότερα, περιποίησης και ομορφιάς!  

Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για τα μαλλιά, τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα, σε προσιτές τιμές!  

Το ZIPPY HAIR & STYLE γεννήθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά για την ομορφιά της! Η ομορφιά προσφέρει θετική ενέργεια στις σχέσεις μας και τις συναναστροφές μας. Όλοι θέλουμε να έχουμε γύρω μας περιποιημένους και χαρούμενους ανθρώπους.  

Το ZIPPY HAIR & STYLE γεννήθηκε από την ανάγκη να αναδείξει την ομορφιά μέσα από υψηλής ποιότητας είδη κομμωτηρίου και περιποίησης, για τον επαγγελματία και το σύγχρονο καταναλωτή. 

Περιηγηθείτε στο e-shop μας, βρείτε τα πιο ποιοτικά beauty & style προϊόντα και αποκτήστε τα online, εύκολα και γρήγορα! 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΥΠΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ECO FRIENDLY

ΑΝΔΡΑΣ/BARBER

ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H ομάδα μας, το ZIPPY TEAM, θέλει να μοιραστεί μαζί σας τα κορυφαία προϊόντα ομορφιάς που έχουμε στην γκάμα μας, για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!  

Ρωτήστε μας για τα καλύτερα είδη κομμωτηρίου -για επαγγελματίες και μη, αλλά και για τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς για τα μαλλιά, τα νύχια, το πρόσωπο και το σώμα.  

Όλα τα βρίσκουμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σας! Όλα όσα χρειάζεστε είναι εδώ, στο ZIPPY HAIR & STYLE!  «Αφού, σε λέω, είμαστε από Θεσσαλονίκη»… 

Σώμα Πρόσωπο Νύχια

BEAUTY
& STYLE

λύσεις για επαγγελματίες!

Στο ZIPPY HAIR & STYLE έχουμε τα υλικά και τους τρόπους για να αναδείξετε τη δουλειά σας!

ΚΑΛΑΘΙ
ΣΥΝΔΕΣΗ

Δεν έχετε λογαριασμό;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.